better-wp-security
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kedsco/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114در سالهای اخیر بهرهگیری از انرژی باد با رشد قابل توجهی در سراسر دنیا روبرو بوده است و آینده تامین انرژی در جهان را دستخوش تحولات بزرگی نموده است. نیروگاههای ساده روز به روز به نیروگاههای با فناوری پیشرفته تبدیل شدهاند. امروزه طراحی کلاسهای عملکردی جدید برای نیروگاههای بادی به اضافه تاسیس آنها در مکانهای فراساحلی ، مستلزم حجم بالای سرمایهگذاری و محافظت از این سرمایهها در برابر وقفه در عملیات و حتی بروز خسارتهای جبران ناپذیر است. تاکنون سازندگان، اپراتورها و خدمات آتشنشانی در مواجهه با خطر آتشسوزی در نیروگاههای بادی روش تاثیرگذاری را در اختیار نداشتند. به این مفهوم که در صورت بروز حریق در یک توربین بادی، چارهای جز نظارهگر بودن سوختن کامل توربین از دستشان بر نمیآمد.
ناسل ، قلب یک توربین بادی است که تاسیسات حیاتی یک توربین شامل ژنراتورها، چرخ دنده ها، ترمزها، کابینت سوئیچها، ترانسفورماتورها و مبدلها در آن مستقر شدهاند. بنابراین از ریسک حریق بسیار بالایی برخوردار است. اگر آتشسوزی در نتیجه گرم شدن بیش از حد قطعات، خطاهای الکتریکی یا برخورد صاعقه رخ دهد، در آن صورت مواد قابل احتراق نظیر روغنهای معدنی، روانکنندهها، پلاستیکها و قطعات الکترونیکی به سرعت مشتعل میشوند. ارتفاع زیاد ناسل، تلاشهای آتشنشانان را برای مهار حریق محدود میکند. بنابراین، تنها چاره کار جلوگیری از آتشسوزی تاسیسات و مراتع اطراف توربین و انتظار تا سوختن کامل آن بوده است. در صورتی که این توربینها در مکانهای فراساحلی نصب شده باشند درصد نجات توربین با امکانات سنتی به صفر میرسد. این یعنی از دست رفتن میلیاردها تومان سرمایه، کاهش تولید و توقف توزیع.
تولید کنندگان توربینهای بادی اقدامات حفاظتی ایمنی بیشماری را برای جلوگیری از آتشسوزی در توربین انجام میدهند. اما، به گواه آمارهای بینالمللی حریق در توربینهای بادی همچنان موجب خسارتهای سنگینی میشود. سیستمهای اطفا حریق اتوماتیک امروزی میتوانند مرز بین یک روز توقف تولید با یک سال را ترسیم کنند.
راهاندازی مجدد توربین پس از آتش سوزی ممکن است تا 18 ماه طول بکشد
سیستمهای اطفا حریق اتوماتیک با حفاظت از نقاط حساس یک توربین ریسک حریق را در این تاسیسات به میزان قابل توجهی کاهش میدهند. بهره گیری از گازهای اطفا کننده Clean Agent توسط این سیستمها قابلیت اطمینان بالایی را برای آنها به ارمغان آورده است.
جدیدترین سیستم اطفا حریق که امروزه در بیش از 200.000 توربین بادی در دنیا مورد استفاده قرار گرفته است، سیستم اطفا حریق موضعی فایرتیوب میباشد. این سیستمها با انعطافپذیری بالای خود توانستهاند مورد توجه بسیاری از مالکان این نیروگاهها قرار گیرند.
شرکت کاربرد الکترونیک در صنایع با دارا بودن نمایندگی از بهترین تولیدکنندگان سیستمهای اطفا حریق مخصوص توربینهای بادی آمادهی ارائه خدمات مشاوره، تامین و اجرای این سیستمها به کارشناسان صنعت نیرو در کشور میباشد.